Skraćena vest sa sajta izdavačke kuće „Laguna”

–Fotografije: Uroš Terzija

Potpisivanje na Sajmu knjiga

Nenad Gajić otvorio je serijal potpisivanja na štandu Lagune u ponedeljak, 21. oktobra, kao prvi od popularnih pisaca koji su obradovali posetioce ovogodišnjeg Sajma knjiga u Beogradu. Veliki broj čitalaca posetio je Lagunin štand, gde su autori nekoliko sati potpisivali knjige svojim obožavaocima. potpisivanje-nenad-gajic-sajam-knjiga

Potpisivanje knjiga Nenada Gajića, autora bestselera „Slovenska mitologija” i  „Bajka nad bajkama: Senka u tami”, umilnim zvucima harfe otvorila je i uveličala harfistkinja Željka Milošević.

„Sajam knjiga kao najveću manifestaciju u Srbiji uvek je prijatno posetiti. Štand Lagune i organizacija su već standardno odlični. Prethodnih godina sam na Sajam stizao poslednjih dana, ali sam veoma prijatno iznenađen atmosferom na početku. Drago mi je da se i moja druga knjiga ʼBajka nad bajkamaʼ dopada čitaocima koji su danas izrazili veliko zadovoljstvo prvim delom ove trilogije i raspitivali se kada će nastavak. Čitaoci koji me prate od knjige ʼSlovenska mitologijaʼ izrazili su zadovoljstvo načinom na koji sam slovenske mitske motive obrađivao u novoj knjizi“, istakao je Nenad Gajić.

„Bajka nad bajkama” dobila je i drugo izdanje mesec dana nakon izlaska.

(Skraćena vest sa sajta izdavačke kuće „Laguna”, pogledaj izvor)

No Comments

Leave a Reply