Vest sa sajta izdavačke kuće „Laguna“

Predstavljena knjiga „Bajka nad bajkama – Dva cara“ Nenada Gajića

LAGUNA – Roman „Bajka nad bajkama – Dva cara“ Nenada Gajića štampan je za kratko vreme u drugom tiražu. Takođe se, odmah po objavljivanju drugog dela ove trilogije, u knjižarama našao i četvrti tiraž prve knjige „Bajka nad bajkama – Senka u tami“.

„Bajka nad bajkama“ je epska fantastika prema motivima bajki i pesama na kojima su odrastale generacije, fantastična avantura koja vas vodi u mitske slovenske predele, velika saga u kojoj se prepliću mitsko i epsko, zagonetke, misterije, borbe i iznenađujući obrti, u svetu koji nastanjuju zadivljujući i neustrašivi junaci velikog srca.

IMG_7552

„Dva cara“ su predstavljena u opširnom razgovoru u okviru Tolkindana, jednodnevne manifestacije posvećene fantastici, kao centralni deo tribine o mitologiji u službi književnosti i razvoju fantastike u regionu.

Među gostima je bilo i pisaca, reditelja, urednika portala, najrazličitijih umetnika, dok je ilustrator Bob Živković, kao još jedan od specijalnih gostiju, bio i predsednik komisije za izbor najboljih likovnih radova. Prisutni su nakon književnog dela uživali u celodnevnim sadržajima, koji su uključivali i plesne nastupe, predstavljanja društvenih igara, takmičenja za najbolji kostim i likovni rad, i još mnogo toga.

IMG_7595

Foto-galeriju sa predstavljanja pogledajte ovde, a razgovor pročitajte ovde.

(Vest sa sajta izdavačke kuće „Laguna”, pogledaj izvor)

No Comments

Leave a Reply